Φωτοερευνητικές Παραθέσεις

Στην οικονομία ισχύει ως γνωστόν ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης. Εμείς ως φωτογραφική καλλιτεχνική ομάδα έχουμε μείνει πιστοί μόνο στην προσφορά...

Έτσι μετά από πρόσκληση της Κοιν.Σ.Επ. “ΜΥΡΤΙΛΟ”, οι Φωτοερευνητές σκεφτήκαμε να παραθέσουμε τα εικονικά μας επιχειρήματα ο ένας πλάϊ στον άλλον και να τα προσφέρουμε σε όποιον τα ζητήσει ενισχύοντας τους κοινωνικούς σκοπούς του Μύρτιλου.

ΟΙ Φωτοερευνητικές Παραθέσεις θα ομαδοποιηθούν και θα αναρτηθούν με την επιμέλεια του Κίμωνα Αξαόπουλου στο χώρο της Κοιν.Σ.Επ. μέσα στο πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελόκηπους – είσοδος από την οδό Τριφυλίας - απο την Πέμπτη 26 Νοέμβρη μεχρι και την Κυριακή 06 Δεκέμβρη 2015.

Ώρες επίσκεψης 11.00-14.00 και 17.00-21.00 κάθε μέρα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ : Σάββατο 28 Νοεμβρίου ώρα 21.00

Συμμετέχουν :

Κίμων Αξαόπουλος
Αλεξάνδρα Γεωργίου
Νάσος Καραμαλέγκος
Αντώνης Πολυχρονόπουλος
Μαίρη Παλαιολόγου
Αγνή Παχούλη
Αλέκος Τσαμπάς

ΦΩΤΟΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ
http://www.photoerevnites.gr/

H ιδέα της δημιουργίας της ομάδας των Φωτοερευνητών μου γεννήθηκε ήδη από το 1989 όταν ξεκίνησα να διδάσκω στην EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ του Πειραϊκού Συνδέσμου.
Σκέφτηκα πως ένας κρίκος που θα συνέδεε όλους τους μελλοντικούς απόφοιτους της σχολής αλλά κι ένα σημείο επαφής και ανταλλαγής φωτογραφικών εμπειριών και εντυπώσεων θα προσέφερε γνώση, τέρψη και δημιουργικότητα σε όλους μας.
Kι επειδή ανέκαθεν με απασχολούσε η έρευνα πάνω στην αποτύπωση της εικόνας αλλά και η διερεύνηση όλων των παραμέτρων που παρεμβαίνουν στην γενικότερη αισθητική , ψυχολογική και κοινωνική λειτουργία του φωτογραφικού μέσου, θεώρησα πως ο τίτλος του Φωτοερευνητή θα μας αντιπροσώπευε όσον το δυνατόν πληρέστερα . . .
Oι Φωτοερευνητές με μεράκι κι ευαισθησία συνεχίζουν να ψάχνουν την εικόνα και να ψάχνονται σαν άνθρωποι και σαν καλλιτέχνες και είναι ανοιχτοί σε κάθε δημιουργική συνεργασία με άλλες ομάδες η μεμονωμένα άτομα . . .

Pin It