Η «Βασίλισσα» του Bellydance στην Αθήνα!!!

Ένα μοναδικό SHOW στο PASSPORT – KΕΡΑΜΕΙΚΟΣ - Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 (20:00)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, DANCE SHOW ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BELLYDANCE

Η Βασίλισσα του Bellydance ALLA KUSHNIR έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα, προσκεκλημένη της Άννας Δημητράτου και του Artistic Studio Oriental Expression. To Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε ένα μοναδικό Show, την παγκοσμίου φήμης δασκάλα, χορογράφο και χορεύτρια, Alla Kushnir.
Στο Show – που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στο Passport – Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος) – θα συμμετέχουν και άλλοι προσκεκλημένοι Έλληνες και Ξένοι ονομαστοί χορευτές καθώς και ομάδες ανατολίτικων χορών.

Επίσης, κατά την παραμονή της στην Αθήνα η Αlla:
• Το Σάββατο 17 Μαρτίου θα διδάξει 3 δίωρα σεμινάρια (15.00 – 21.00)
o Tabla Solo
o The best of Alla Style
o Pop Oriental Song

• Την Κυριακή 18 Μαρτίου θα χορέψει στο μεγάλο Show που θα πραγματοποιηθεί μαζί με άλλους Έλληνες και Ξένους χορευτές που θα προσκληθούν τιμητικά.

• Θα είναι επίτιμο μέλος – μαζί με γνωστούς χορευτές και δασκάλους Oriental και Tribal Fusion – της Κριτικής Επιτροπής του “3rd Spring International Bellydance Competition” που διοργανώνει το “Oriental Expression Awards”.
Είσοδος στο SHOW: 10 ευρώ (οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με το ίδιο εισιτήριο και το Διεθνή Διαγωνισμό Bellydance που θα προηγηθεί).

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Oriental Expression Awards
Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης
Τηλ. / Fax 210 9735 888 – Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320
www.orientalexpressionawards.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It