Πρόσκληση στελέχωσης ερευνητικής ομάδας χορού ΕΣΑΕΙ

Ένας νέος διαγωνισμός προκηρύχθηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Μακεδονίας Θράκης ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ και το ΚΔΑΠ Πλάτων Ξάνθης με στόχο την ενσωμάτωση όλων των μειονοτήτων σε ένα πρότυπο φεστιβάλ χορού.

 

Υποστηρικτές: Λέσχη για τη Διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας & Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών και Ερευνών
Προσκαλούνται λοιπόν καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ερευνητική μας ομάδα με συμμετοχή σε συνέδρια, διαγωνισμούς και επαγγελματικές εμφανίσεις. Ο χορός αυτός αποτελεί παγκόσμια καινοτομία και δίνει τη δυνατότητα εύκολης ανέλιξης για φιλόδοξους καλλιτέχνες. Είναι αποκλειστικά ψηφιακός και διεκδικεί μία από τις πρώτες θέσεις στην παρθενογένεση των #viraldances. Η ΕΣΑΕΙ ξεκίνησε μία σειρά από πειραματισμούς με νέες μορφές παραστατικών τεχνών σε υπαίθρια περιβάλλοντα, με αξιοποίηση drones & με #multipartial χορευτικά στυλ.
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: http://eergr.blogspot.com/p/blog-page_86.html


ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ του #handiedance; #handiedancing
Η ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ, έχοντας καινοτομήσει στο παρελθόν με παρόμοια τεχνική αξιοποιώντας τη νοηματική γλώσσα, έρχεται πλέον πιο κοντά σε κάθε δημιουργικό ταλέντο. FINE ART FOR ALL. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι, με κάθε λογής τεχνοτροπία. Η χειρωνακτική μοναδικότητα όταν προτρέπεται μέσω της ελεύθερης έκφρασης και με αξιοποίηση συμβολικών και νοηματικών κινήσεων φέρει όλους μας ακριβώς στο ίδιο σημείο ανταγωνιστικής δύναμης. Καμία προϋπηρεσία, καμία τεχνική, καμία εκπαίδευση δε δύναται να ευνοήσει μία συγκεκριμένη κοινωνική μειονότητα. Όλοι αντιπαρατιθέμεθα επί ίσοις όροις σε αυτόν τον διαγωνισμό, άτομα κάθε ηλικίας και κάθε κουνωνικού, πολιτισμικού, λειτουργικού υποβάθρου! Οι κινήσεις με το χέρι αφορούν στη συναισθηματική εκτόνωση και πνευματική μας ανάταση και όλοι μπορούμε να πρωτοπορήσουμε. Δεν απαιτείται εξοπλισμός ούτε περισσότεροι του ενός! Δύναται όμως να συμμετέχετε και με ομάδα! Λοιπόν; εσείς θα παίξετε;

 

Τα νέα μας μπορείτε να τα παρακολουθείτε από την ιστοσελίδα μας, το Youtube Channel, το Instagram, το Twitter και Δημόσια Ομάδα στο Facebook. Προς το παρόν δεχόμαστε διάφορα βίντεο και ιδέες από μικρούς και μεγάλους τολμηρούς δημιουργούς που αναρτώνται ως βίντεο παρθενογένεσης του στυλ αυτού. Σύντομα θα αναρτηθούν και επαγγελματικά βίντεο με σχετικό αισθητικό υπόβαθρο.
Hashtag: #handiedance #handie #handiedancing
Σχετικές συναντήσεις ενημέρωσης για τις βασικές αρχές αυτής της τεχνοτροπίας, σκηνοθετικά αξιώματα και δυνατότητες καθώς και τρόποι συμμετοχής θα γίνονται από τον Σεπτέμβρη έως και τον Δεκέμβρη για κάθε ενδιαφερόμενο.

μέγας χορηγός: GROMA Reconstructions
Χορηγός Επικοινωνίας: independent.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δ/νση: Ερατοσθένους 4, Ανθόκηποι Πολίχνης, 56429 Θεσσαλονίκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://esai.gr/eer https://handiedance.com

Pin It