×

Σφάλμα

There was a problem loading image image3-1150.jpg

Jasmin İhraç

iz-le | solo χορού
@Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Δευτέρα 1η & Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 | 21.00


θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και dj set
γενική είσοδος: 8 € | μειωμένο εισιτήριο (άνεργοι, κάρτα ΣΕΗ, ΣΕΧΩΧΟ): 5 €

Η Jasmin İhraç, γερμανίδα καλλιτέχνις τούρκικης και αρμενικής καταγωγής, δουλεύει ως χορογράφος και χορεύτρια στο Βερολίνο. Μετά από σπουδές κοινωνιολογίας (FU Berlin), έγινε πτυχιούχος του τμήματος Σύγχρονου χορού & σύγχρονης χορογραφίας του HZT Berlin. Η δουλειά της εστιάζει στη σύνδεση της τέχνης και του πολιτικού. Τα solo της (On Speeches, iz-le) όπως και οι ομαδικές της δημιουργίες (Mj'a sin-Verflechtungen) παρουσιάστηκαν σε διάφορες πόλεις (Βερολίνο, Istanbul, Yerevan, Αγία Πετρούπολη) και σε διάφορες αφορμές (φεστιβάλ, shows, σεμινάρια, εκθέσεις). Ως χορεύτρια, ερμηνεύει επίσης έργα άλλων χορογράφων, όπως της Isabelle Schad (Collective Jumps) και των Kattrin Deufert and Thomas Plischke (Anarchiv 3). Θα βρίσκεται τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου στην Αθήνα για δύο παραστάσεις (στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων) και ένα σεμινάριο (στο Συνεργατικό Στούντιο Λάθος Κίνηση).

iz-le-03Τη Δευτέρα 1η & την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, η χορεύτρια και χορογράφος με έδρα το Βερολίνο Jasmin İhraç παρουσιάζει για δυο βραδιές το solo χορού iz-le όπου διερευνά τις πολυπολιτισμικές γερμανικές, αρμένικες και τούρκικες ρίζες της. Το χορευτικό κομμάτι δημιουργήθηκε το 2013 μέσα από έρευνα σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Η χορογραφία ξεκινά με μια επτάλεπτη προβολή βίντεο, η οποία αποτελείται από συνεντεύξεις με Αρμένιους στην Τουρκία, τη Βυρηττό και το Λονδίνο, ενώ το κοινό θα παρακολουθεί την παράσταση από ψηλά.

Tις παραστάσεις θα ακολουθήσει μια δημόσια συζήτηση πάνω στη σχέση της χορογραφίας και του πολιτικού με την Jasmin İhraç και τους χορογράφους Κωνσταντίνο Μίχο και Ίριδα Καραγιάν.

με την υποστήριξη του φορέα Berlinberlin

DJ set στο τέλος της βραδιάς.
Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.jasminihrac.net/en

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α
11361, Κυψέλη, Αθήνα
213.00.40.496
69.45.34.84.45
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email επικοινωνίας Τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://tvcontrolcenter.com/
https://www.facebook.com/kentron.el/
https://twitter.com/TVControlCenter
https://www.instagram.com/tvcontrolcenter/
https://www.flickr.com/photos/polychorosket/albums

με αυτοκίνητο: εύκολο παρκάρισμα
τρόλει: 3, 5, 11, 14 (Καλλιφρονά), 2, 4 (Πλατεία Κυψέλης)
λεωφορείο: 054, 608, Α8, Β8 (Καλλιφρονά)
ΗΣΑΠ: Άγιος Νικόλαος (12 λεπτά με τα πόδια)
χάρτης:
https://goo.gl/go3ihi

βιογραφία, χορογραφία, αυτοσχεδιασμός
ένα workshop στο Συνεργατικό Στούντιο Λάθος Κίνηση

30 Ιανουαρίου 2016, 10:00 - 16:00 (με διάλειμμα)

iz-le-01Το εργαστήρι της Jasmin İhraç στο Στούντιο Λάθος Κίνηση απευθύνεται σε χορευτές, σε χορογράφους, και εστιάζει στα τρία διαφορετικά πεδία της έρευνάς της: τη βιογραφία, την χορογραφία και τον αυτοσχεδιασμό.
« Μαζί με τους συμμετέχοντες, θα εξερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα διαφορετικά αυτά πεδία (territories) μπορεί να συνδέονται και να αλληλοσυμπληρώνονται. Στα χνάρια της διαδικασίας δημιουργίας του σόλο iz-le, θέλω να μοιραστώ τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσω το χορογραφικό υλικό. Μέσα από συλλογικά και ατομικά βήματα, οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν το δικό τους υλικό και να το εντάξουν σε ένα χορογραφικό πλαίσιο. »

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις για το σεμινάριο:
694 419 2077 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It