Βγες απ’ το κάδρο

Η Γιώτα Αλέξη έχει τόσο μεγάλο θράσος ώστε να αφήνει πίσω λογοτεχνικές θεωρίες και οδηγίες, σκίζει όλα τα σαβουάρ βιβρ του καθωσπρέπει συγγραφέα και ξεχνάει ό,τι υπήρχε πριν.

Να βγάζει τη γλώσσα σε όλες τις παραδοσιακές μεθόδους για το πώς ξεκινάει, τι πρέπει να γράφει και πώς να κάνει δημόσιες σχέσεις ένας συγγραφέας. Απλώς γράφει. Το ίδιο εύκολα όπως ζει. Έτσι φτιάχνει ένα βιβλίο με κομμάτια από παράξενες μέρες. Αυτές που ζει τώρα, αυτές που ζούμε τώρα. Γι’ αυτό και εμείς επιλέγουμε τώρα να εκδώσουμε το βιβλίο της. Δεν είναι τυχαίο ότι η Γιώτα Αλέξη λατρεύει τον ενεστώτα, γράφει τώρα, ξεχνάει όσο μπορεί πιο γρήγορα το πριν, δεν ασχολείται με το μετά.

Η Γιώτα Αλέξη είναι μόλις είκοσι δύο. Και το βιβλίο της βγαίνει τώρα, αμέσως μόλις το έγραψε, φυσικά από τις παράξενες μέρες..

Η Γιώτα Αλέξη είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Υπάρχουν μέρες που ασχολείται με τη συγγραφή διηγημάτων. Τις υπόλοιπες, κοιμάται κανονικά. Από τα παράξενα αφηγήματά της που υπάρχουν εδώ, το «i-note» διακρίθηκε στον πρώτο διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι Παράξενες Μέρες το 2013 αλλά δεν ήταν στην έκδοση. Το «Γαμοπίλαφο» είχε δημοσιευθεί στην ηλεκτρονική στήλη της Lifo, you send it, ενώ τα «Χρεόγραφα» στην στήλη της στην ιστοσελίδα arts and the city. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπει γραφτά της να τυπώνονται σε βιβλίο.

ΣΕΛΙΔΕΣ: 102
ΤΙΜΗ: 10 ευρώ
ISBN: 978-618-81144-4-9
ΕΞΩΦΥΛΛΟ: strangeland

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση - εκδόσεις Παράξενες Μέρες
Καποδιστρίου 4, Ρέθυμνο, 74100,
Επικοινωνία: Χειμάρρας 6, Ρέθυμνο &
Tηλέφωνα: 2831503835, 2831054166 & 6939573974
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστοσελίδα για την Ελλάδα: www.paraxenesmeres.gr
Ιστοσελίδα για το εξωτερικό: www.strangedaysbooks.gr
facebook: www.facebook.com/STRANGEDAYSBOOKS
blog: http://ekdoseis-paraxenesmeres.blogspot.gr/

*Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ