Τα τετράδια της Πόλης

Το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού διοργανώνει στο Λουτρό των Αέρηδων, μνημείο οθωμανικών χρόνων που περικλείει μνήμες και αισθήσεις αιώνων και διαχρονικό σημείο συνάντησης ανθρώπων και πολιτισμών, την έκθεση «Τα Τετράδια της Πόλης» με έργα της Ειρήνης Βογιατζή.

Genesis gallery- Γιώργος Λουλούδης-Καταγωγές

Στο έργο του Γιώργου Λουλούδη[Κέιπ Τάουν,Νότιος Αφρική,3-1-1970]το "Δόσιμο"[Διαστάσεις 100 χ 100 εκατοστά]ο καλλιτέχνης εκθέτει μία σκηνή νοσοκομείου και ένα νεαρό ασθενή που δέχεται τη θαλπωρή και τη φροντίδα ενός προσώπου που ανιδιοτελώς και αφειδώς παρείχε προς το πρόσωπο αυτό,ενώ ένα τρίτο πρόσωπο είναι αμέτοχο και αδρανές στην όλη διαδικασία.

"Άτιτλο 14"[2018][Λάδι σε καμβά][Διαστάσεις: 100 χ 120 εκατοστά]

Βασίλης Σούλης-Άνθρωπος που πέφτει

Resist

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος αποχαιρετά το 2019 με τη δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής, στην Ελλάδα, του Ολλανδού Victor Bakker με τίτλο “Resist”.

Σύννεφα και κατσιφάρες

Η γκαλερί του Black Duck παρουσιάζει την τρίτη κατά σειρά έκθεση ζωγραφικής του Λουδοβίκου των Ανωγείων από την Τρίτη 3 έως και τις 14 Δεκεμβρίου.

Καταγωγές

Η gallery genesis παρουσιάζει: Γιώργος Λουλούδης «Καταγωγές» / Εγκαίνια: Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 / Ώρα 20:00 / Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Επιμέλεια έκθεσης: Γιώργος Τζάνερης

Angel

Η Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15, Θησείο) έχει την τιμή να παρουσιάζει την ατομική έκθεση της ζωγράφου Χριστίνας Μιχαλοπούλου με τίτλο "Selfie", και σας προσκαλεί να παραστείτε στα εγκαίνια της που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00 (οκτώ το βράδυ).

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΒΕΒΑΣ μετά το χρωμα 1.60x1.90cm

από τον Πέτρο Καραβέβα στην γκαλερί Art Prisma

Ατομική έκθεση Ζωγραφικής του Απόστολου Πλαχούρη

Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει - Εγκαίνια: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 , ώρα 19.30

Some Colonies Are Less Important Than Others

Η Phoenix Athens παρουσιάζει την ατομική έκθεση ῾Some Colonies Are less Important than Others᾽ της Ελένης Τσαμαδιά.

Επαυξημένη ζωγραφικότητα

Η γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιεί την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 στις 8.30 το βράδυ τη δεύτερη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη Λάμπρου Ψυρράκη.

Aspects of woman and water

Η Govedarou Art Gallery, Γ.Παπανδρέου 5 (πρώην Ανθέων, στάση Γεωργίου) στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει στο χώρο της την ατομική έκθεση της εικαστικού Μαρίας Ζήση με τίτλο “Aspects of Woman and Water”.

Genesis gallery-Kωνσταντίνος Eσσλιν-One

Kοινό χαρακτηριστικό της σειράς έργων του Κωνσταντίνου Έσσλιν[Αθήνα,Ελλάδα,11-5-1982] είναι οι γκρίζες μορφές τους που επενδύονται από μια σειρά ψυχρών ή θερμών χρωμάτων και τα οποία είναι ανάλογα των συναισθηματικών δονήσεων που θέλει να εκπέμψει ο καλλιτέχνης για τους ήρωές του.

Perpetual Flying

Η γκαλερί ArtZone 42 εγκαινιάζει στις 7 Νοεμβρίου 2019, στις 8.00 μ.μ. την έβδομη ατομική έκθεση της Σίσσυς Εισαγγελέα με τίτλο ‘Perpetual Flying’

4 Στοιχεία Αέρας- Ακρυλικά και oil pastel σε φύλλο 47x35cm copy

Η Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15, Θησείο) παρουσιάζει την ατομική έκθεση της εικαστικού Όλγας Κοτσιρέα με τίτλο "Παράλληλα Ταξίδια", και σας προσκαλεί να παραστείτε στα εγκαίνιά της, που θα λάβουν χώρα την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 (οκτώ το βράδυ) παρουσία της καλλιτέχνιδος.

Artists like cats,Soldiers like dogs

Η γκαλερί ArtZone 42 παρουσιάζει έως τις 2 Νοεμβρίου 2019 την ομαδική έκθεση με τίτλο ‘’Artists like Cats, Soldiers like Dogs’’ σε επιμέλεια της θεωρητικού τέχνης Δόμνας Χανουμίδου.

Κορίτσια της σιωπής

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του προσωπική έκθεση στον ίδιο χώρο, η γκαλερί του ‘Black Duck’ φιλοξενεί ξανά τον ζωγράφο Γιώργο Παπαδημητρίου.

Vestiges

ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 54α ΔΗΜΗΤΡΙΑ / Παράλληλες εκδηλώσεις - ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΩΚΑ

Η ψυχή της ελιάς

Η γκαλερί του Black Duck παρουσιάζει την τρίτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Ιωάννας Μιχοπούλου, με τίτλο «Η ψυχή της ελιάς» από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου.

Μια συνομιλία της ζωγραφικής με τον κινηματογράφο

Αφιέρωμα στον Στάνλεϊ Κιούμπρικ | Επιμέλεια: Γιάννης Ψυχοπαίδης

Long Days

Η Gallery Kourd εγκαινιάζει την έκθεση της Μαρίας Φιλιππακοπούλου με τίτλο LONG DAYS, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Νοεμβρίου 2019.