‘Ενότητες 2010-2020’ – ‘Sections 2010-2020’

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 16 Ιανουαρίου 2021, η Marginalia Gallery στη Λευκωσία, παρουσιάζει τον ζωγράφο Βασίλη Καρακατσάνη. Η έκθεση έχει τίτλο ‘Ενότητες 2010-2020’ - ‘Sections 2010-2020’ και αφορά την εικαστική καταγραφή των τελευταίων δέκα περίπου χρόνων του καλλιτέχνη, μέσα από τις ενότητες ‘Urban Details’ - ‘Carpets 2’ - ‘Distinct District’.

Gallery Argo Art Athina 2020

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και η Art Athina, προχωρούν στη μεταφορά του μεγαλύτερου ετήσιου εικαστικού θεσμού στην Ελλάδα σε μια ψηφιακή πλατφόρμα ανοιχτή προς όλους, προσβάσιμη μέσω Διαδικτύου. https://aavirtual.gr/

Εικαστική ρότα στη ζωή με καπετάνιο Καββαδία

Διαδικτυακή έκθεση ζωγραφικής του ζωγράφου Μανώλη Μπίτζου

Έκθεση ζωγραφικής στο διαδίκτυο του Γιάννη Βακιρτζή

Μια νέα μορφή εικαστικής εκδήλωσης είναι η έκθεση του Γιάννη Βακιρτζή που όπως γράφει ο ίδιος είναι μία έκθεση σχεδιασμένη για το μέλλον.

Ιερή καθημερινότητα

Η γκαλερί του Black Duck παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βερονίκης Δαμιανίδου με τίτλο «Ιερή καθημερινότητα», από τις 3 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2020.

Daydreaming

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Θωμά Μακινατζή με τίτλο “Daydreaming”, από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Yearning for truth

Η Evripides Art Gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση του Κύπριου ζωγράφου Κωνσταντίνου Νίκου που θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Η gallery genesis παρουσιάζει Αθηνά Χατζή «Αστικά ημιτόνια» Επιμέλεια έκθεσης: Ίρις Κρητικού - Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Γιώργος Τζάνερης

Blaue Reiter

Αφιέρωμα στα καρουζέλ - Στον χώρο τέχνης G.E. Kapopoulos στο Μοναστηράκι - Έναρξη 19 Οκτωβρίου

Άνοιξη τον Χειμώνα

Μια νέα σειρά απόλυτα ερωτικών έργων παρουσιάζει η Μαρία Γιαννακάκη στην ατομική της έκθεση που έχει τίτλο «Άνοιξη τον Χειμώνα» και φιλοξενείται στην γκαλερί Σκουφά από τις 22 Οκτωβρίου.

Ημερολόγιο

Η περιοδική έκθεση με τίτλο «Ημερολόγιο» εγκαινιάζεται στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, στις 19.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Ευτυχία Κουρκουτίδου – Νικολαΐδου».

Baby Οne Μore Time

Η Evripides Art Gallery παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική έκθεση, αφιερωμένη στο έργο της Στέλλας Καπεζάνου.

Γιάννης Γαΐτης - Το Πλήθος και η Μοναξιά

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, ξεκινώντας τη νέα σεζόν, υποδέχεται την έκθεση με τίτλο «Γιάννης Γαΐτης - Το Πλήθος και η Μοναξιά» στην αίθουσα Ειρήνης Κατσίγρα. Έναρξη έκθεσης: Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Καφέ Παράδεισος

Μια νέα ενότητα έργων στο αγαπημένο του θέμα των καφενείων, παρουσιάζει ο Παύλος Σάμιος στην γκαλερί Σκουφά, με τίτλο «Καφέ Παράδεισος» από τις 17 Σεπτεμβρίου 2020.

In Joy

Ο Γιώργος Αχιλλέως παρουσιάζει τη νέα του δουλειά με τίτλο "In Joy" στη Γκαλερί Κυπριακή Γωνία από τις 9/10/2020 μέχρι 24/10/2020. Η έκθεση ανοίγει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας λήψης μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού Covid – 19, δεν θα πραγματοποιηθεί τελετή εγκαινίων.

Chorus

Η γκαλερί Bernier / Eliades παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Διονύση Καβαλλιεράτου «Χορός / Chorus»

Ένας Ένας

Rodeo gallery-Απόστολος Γεωργίου ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ONE BY ONE

“Χρώμα σε Νερό 3 – Θάλασσα & Πόλη” στην Chili Art Gallery

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα εγκαινιαστεί στην Αθήνα η 3η έκθεση της σειράς εκθέσεων σύγχρονης υδατογραφίας του Εικαστικού Επιμελητή Πάρη Καπράλου, σε συνεργασία με 16 ζωγράφους που επικεντρώνονται σε αυτό το είδος τέχνης.

Ομαδική έκθεση του Δημήτρη Γέρου

Ο Δημήτρης Γέρος[Λειβαδιά,Ελλάδα,1948] στο έργο "Μία αξέχαστη νύχτα"[2019][Ακρυλικό και ακουαρέλα σε χαρτί, διαστάσεις: 36 χ 24,6 εκατοστά]μας παρουσιάζει μία κινούμενη φιγούρα σε πορφυρό φόντο που τροφοδοτείται υλικώς και κατά συνέπεια χρωματικώς από μια μπογιά επίθετη στο έργο και η οποία αποδίδει ζωή στον ζόφο της έναστρης νύχτας με τα επτά αστέρια.

Sangre

Art Ζone 42 gallery-Ατομική έκθεση Πάνου Μπάκα με τίτλο "Sangre"