Vestiges

ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 54α ΔΗΜΗΤΡΙΑ / Παράλληλες εκδηλώσεις - ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΩΚΑ

Η ψυχή της ελιάς

Η γκαλερί του Black Duck παρουσιάζει την τρίτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Ιωάννας Μιχοπούλου, με τίτλο «Η ψυχή της ελιάς» από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου.

Μια συνομιλία της ζωγραφικής με τον κινηματογράφο

Αφιέρωμα στον Στάνλεϊ Κιούμπρικ | Επιμέλεια: Γιάννης Ψυχοπαίδης

Long Days

Η Gallery Kourd εγκαινιάζει την έκθεση της Μαρίας Φιλιππακοπούλου με τίτλο LONG DAYS, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Νοεμβρίου 2019.

Paradise lost

Ο Χρήστος Αθανασιάδης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση «Paradise lost» στην a.antonopoulou.art, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, ώρα 19:00 – 22:00.

Το Κοντινό Υπερπέραν

Εικαστική ζωγραφική συνέργεια του Χάρη Κοντοσφύρη και του Γιώργου Πανταζή στην Gallery Lola Nikolaou στη Θεσσαλονίκη

Στρατιώτες

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και σε διάφορες και διαφορετικές στιγμές σχεδίασα μια σειρά εκατοντάδων σχεδίων με μολύβι σε ποικίλα μπλοκάκια.

Ζωή Σκιαδαρέση: Άγγελοι και Τοπία

Εγκαίνια περιοδικής έκθεσης «Ζωή Σκιαδαρέση: Άγγελοι και Τοπία» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 20.00.

Ενότητες 2008-2018

Από τις 16 έως τις 28 Οκτωβρίου του 2019, η Morfi Gallery στη Λεμεσό, παρουσιάζει τον ζωγράφο Βασίλη Καρακατσάνη.

Χρόνος…Μνήμη…Τόπος…

Η Γκαλερί Artshot - Sophia Gaitani, σας προσκαλεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:00, στην 1η ατομική έκθεση του Παναγιώτη Ράππα με τίτλο ‘’Χρόνος...Μνήμη...Τόπος...’’.

Somnium

Έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Αστερίου με τον τίτλο «Somnium», την οποία επιμελείται η εικαστικός Άννα Φωτοπούλου, εγκαινιάζεται την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρα 8 μμ. στο Χώρο Τέχνης Exantas Artspace (Ζαμπελίου και Μόσχων) στην Παλιά Πόλη των Χανίων.

| just a few drops of pink Coppertone

Το FOUGARO παρουσιάζει στο Ναύπλιο την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Καπεζάνου με τίτλο “just a few drops of pink Coppertone”, η οποία θα διαρκέσει έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Θαλάσσιοι Τόποι

Τους δικούς της μοναδικούς «Θαλάσσιους τόπους» μας καλεί να εξερευνήσουμε η Μαρία Κτιστοπούλου στην ομώνυμη ατομική της έκθεση ζωγραφικής, που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 7 Αυγούστου (21:00) στην Αίθουσα Τέχνης «Γιάννη & Ελένης Βάτη» στην Ερμούπολη της Σύρου.

Λευκάς-Αθήνα-Ουψάλα

H έκθεση ζωγραφικής του Παντελή Σταματέλου διοργανώνεται από την Gallery Kourd, της Αθήνας και τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.

Χρώμα σε Νερό

Ο Επιμελητής Πάρης Καπράλος παρουσιάζει στην Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15 Θησείο 11851, Αθήνα) την έκθεση ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών, που επικεντρώνονται στην υδατογραφία με τίτλο “Χρώμα σε Νερό” και σας προσκαλεί στα εγκαίνιά της την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 ώρα 20.00 (οκτώ το βράδυ).

Greek-land

Στο ελληνικό τοπίο, το οποίο ερευνά μέσα από μια διαφορετική, μη αναμενόμενη ματιά, εστιάζει τη θεματική της η Αλίνα Μάτσα, στη νέα ατομική της έκθεση, που κάτω από τον εύγλωττο τίτλο «Greek-land» εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης Γιάννη και Ελένης Βάτη στην Ερμούπολη της Σύρου στις 8 Ιουλίου.

Passion For Life

Το Σάββατο 29 Ιουνίου εγκαινιάζεται στο Δωμάτιο, η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαίρης Στεφάνου,"Passion For Life".

One thing a day, the Australian way…

Η gallery genesis παρουσιάζει Χριστίνα Δάρρα “One thing a day,the Australian way” Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Επιμέλεια Έκθεσης: Γιώργος Τζάνερης

Vernissage

Η παρούσα έκθεση θα λάβει χώρα στον πολυχώρο - art gallery Barozzi, στη Νάξο! Το εκθεσιακό έργο συνδέεται άρρηκτα με τις επιρροές του εικαστικού , ο οποίος αποστρέφεται την πιστή αποτύπωση της πραγματικότητας.

Corporeal Moments

Η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα και η ART APPEL GALLERY σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του ζωγράφου László Benkő

Sonke solo show

Η Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery στο Κεντρικό Ματογιάννι στη χώρα της Μυκόνου παρουσιάζει στις 22 Ιουνίου ατομική έκθεση του σύγχρονου, σημαντικού καλλιτέχνη της νέας γενιάς Sonke, ο οποίος είναι πολύ γνωστός και από τις street art δημιουργίες του, τις οποίες μπορεί να έχουμε «συναντήσει» κάπου στα στενά της Αθήνας.