Independent

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΑρχικήΖωγραφική

Ζωγραφική

Χρώμα σε Νερό

e-invitation-900Ο Επιμελητής Πάρης Καπράλος παρουσιάζει στην Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15 Θησείο 11851, Αθήνα) την έκθεση ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών, που επικεντρώνονται στην υδατογραφία με τίτλο “Χρώμα σε Νερό” και σας προσκαλεί στα εγκαίνιά της την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 ώρα 20.00 (οκτώ το βράδυ).

Διαβάστε περισσότερα: Χρώμα σε Νερό

Greek-land

alinaΣτο ελληνικό τοπίο, το οποίο ερευνά μέσα από μια διαφορετική, μη αναμενόμενη ματιά, εστιάζει τη θεματική της η Αλίνα Μάτσα, στη νέα ατομική της έκθεση, που κάτω από τον εύγλωττο τίτλο «Greek-land» εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης Γιάννη και Ελένης Βάτη στην Ερμούπολη της Σύρου στις 8 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα: Greek-land

Passion For Life

PASSION-900Το Σάββατο 29 Ιουνίου εγκαινιάζεται στο Δωμάτιο, η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαίρης Στεφάνου,"Passion For Life".

Διαβάστε περισσότερα: Passion For Life

One thing a day, the Australian way…

darra-900Η gallery genesis παρουσιάζει Χριστίνα Δάρρα “One thing a day,the Australian way” Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Επιμέλεια Έκθεσης: Γιώργος Τζάνερης

Διαβάστε περισσότερα: One thing a day, the Australian way…

Vernissage

barozzi-900Η παρούσα έκθεση θα λάβει χώρα στον πολυχώρο - art gallery Barozzi, στη Νάξο! Το εκθεσιακό έργο συνδέεται άρρηκτα με τις επιρροές του εικαστικού , ο οποίος αποστρέφεται την πιστή αποτύπωση της πραγματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα: Vernissage

Corporeal Moments

viewpoint-900Η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα και η ART APPEL GALLERY σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του ζωγράφου László Benkő

Διαβάστε περισσότερα: Corporeal Moments

Sonke solo show

5889-900Η Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery στο Κεντρικό Ματογιάννι στη χώρα της Μυκόνου παρουσιάζει στις 22 Ιουνίου ατομική έκθεση του σύγχρονου, σημαντικού καλλιτέχνη της νέας γενιάς Sonke, ο οποίος είναι πολύ γνωστός και από τις street art δημιουργίες του, τις οποίες μπορεί να έχουμε «συναντήσει» κάπου στα στενά της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: Sonke solo show

Tracing the shadows / Στα ίχνη των σκιών

tsitsela-900Η έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Τσίτσελα με τον τίτλο Tracing the shadows/Στα ίχνη των σκιών, συνεχίζει στη Vlassis Art Gallery - ArtNoise (Βεροίας 6, Άνω Λαδάδικα Θεσ-σαλονίκης). Διάρκεια έκθεσης έως τις 8 Ιουνίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα: Tracing the shadows / Στα ίχνη των σκιών

Starting Point

kourd dimos-900H Gallery Kourd εγκαινιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Τάσου Δήμου με τίτλο Starting Point.

Διαβάστε περισσότερα: Starting Point

Ομαδική έκθεση με την συμμετοχή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ’’Ορίζοντες’’ στην Ηλιούπολη.

orizontes1-900Μια ενότητα με τριάντα περίπου έργα από το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ‘’ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’’ των ατόμων με ειδικές δεξιότητες παρουσιάζεται από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου 2019 στο υπαίθριο περιβάλλοντα χώρο του Δήμου Ηλιούπολης ΒΑΓΟΝΙ, οδός Σ. Βενιζέλου 92 στην Ηλιούπολη.

Διαβάστε περισσότερα: Ομαδική έκθεση με την συμμετοχή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ’’Ορίζοντες’’ στην Ηλιούπολη.

HELLO

shasha-900Το space52 παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Sasha Streshna με τίτλο HELLO! σε επιμέλεια του Ηλία Παπαηλιάκη.

Διαβάστε περισσότερα: HELLO

Cagey Psycho-dynamics

above-900Η ART APPEL GALLERY και το Δικηγορικό Γραφείο EVANGELATOS – ELMALIS – PAPANASTASOPOULOS, EEP LEGAL συνδιοργανώνουν την δεύτερη ατομική έκθεση του εικαστικού καλλιτέχνη και συγγραφέα Γιάννη Τζομάκα,

Διαβάστε περισσότερα: Cagey Psycho-dynamics

Street Market

George-Pandazis-900Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την τέταρτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Πανταζή με τίτλο “Street Market” η οποία εγκαινιάζεται την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα: Street Market

Επταπύργιο

zaxariadisΓια πρώτη φορά έκθεση με έργα κρατουμένων του Γεντί Κουλέ

Διαβάστε περισσότερα: Επταπύργιο

Μικρές Εκπλήξεις

asteriou-900Για το concept, την οργάνωση και την επικοινωνία της έκθεσης την ευθύνη έχει ο Δημήτρης Λαζάρου. Η επιμέλεια ανήκει στην ιστορικό τέχνης Όλγα Λατουσάκη. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, ως επί το πλείστον μικρών διαστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα: Μικρές Εκπλήξεις

Μίμης Φωτόπουλος: Ζωγραφική με κολάζ γραμματοσήμων

fotopoulos-900Έκθεση Ζωγραφικής του Μίμη Φωτόπουλου (Κολάζ με γραμματόσημα) θα φιλοξενεί η Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη (Ραιδεστού 32 & Π. Τσαλδάρη) έως τις 23 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα: Μίμης Φωτόπουλος: Ζωγραφική με κολάζ γραμματοσήμων

Σύγχρονη Ελληνική τοπιογραφία

topiografia-900Η Gallery Art Πρίσμα εγκαινιάζει την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 20:00 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΓΡΑΦΙΑ".

Διαβάστε περισσότερα: Σύγχρονη Ελληνική τοπιογραφία

Primadonna

koukis-900Η Chili Art Gallery σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Primadonna», του εικαστικού Γρηγόρη Κούκη, την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 8.00μμ., σε επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης Νικολένας Καλαϊτζάκη.

Διαβάστε περισσότερα: Primadonna

Το έξω και το μέσα μου φως

kaliroi-900Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Καλλιρρόης Χρόνη με τίτλο «Το έξω και το μέσα μου φως». Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 31 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα: Το έξω και το μέσα μου φως

Ο χώρος, ο χρόνος, το πεδίο και το χρώμα

spyropoulos-900Στον Πύργο της Ηλείας στις 20 Απριλίου 2019 και ώρα 8 μ.μ. γίνονται τα εγκαίνια στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλεως, της έκθεσης ζωγραφικής του γνωστού εικαστικού Κώστα Σπυρόπουλου με τίτλο : «Ο χώρος, ο χρόνος, το πεδίο και το χρώμα».

Διαβάστε περισσότερα: Ο χώρος, ο χρόνος, το πεδίο και το χρώμα

Δημοσκόπηση

Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών;

 
Σάββατο, 20 Ιουλ. 2019 - 21:42:55
 

Newsletter

ΑρχικήΖωγραφική Top of Page