«Ο ‘Αη Βασίλης είναι λέρα»

της Josiane Balaskο - Από τη θεατρική ομάδα DRAMA GANG - 8-9-10 και 15-16-17 Δεκεμβρίου 2017 στό Στούντιο Ὀξω Νου - Χανιά

το έργο
Παραμονή Χριστουγέννων. Η συνεύρεση ετερόκλητων ηρώων σ’ ένα γραφείο συμπαράστασης απελπισμένων. Η επαφή και επικοινωνία μεταξύ τους, με τρίτους και με το μεταφυσικό. Η ενδοσκόπηση κι οι αποφάσεις καθενός. Κι ένας ‘Αη Βασίλης λέρα, που κάνει κανόνα το «Πρόσεχε τι εύχεσαι !»

Μετάφραση: Μ. Ρέππας – Θ. Παπαθανασίου
Διασκευή : Drama Gang
Σκηνοθεσία : Μανώλης Ντουκάκης
Σκηνικά: Νικολέτα Μπουλταδάκη
Τεχνικός Ήχου - Φωτισμού: Άγγελος Παπαδάκης
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Τζετζαϊλίδης
Φωτογραφίες: Νεκτάριος Δημήτριος Πόγκας
Κομμώσεις: Biosalone
Μακιγιάζ : G Beauty

Παίζουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης) :
Μαρία Ταξινταράκη
Γιώργος Τζετζαϊλίδης
Νοέλ Παπαντωνάκη
Μανώλης Ντουκάκης
Γιώργος Μαρκουλάκης
Νεκτάριος- Δημήτριος Πόγκας
Χρυσούλα Λιγγερίδου
Νικολέτα Μπουλταδάκη
Μιχάλης Φραγκιαδάκης

info:
8-9-10 και 15-16-17 Δεκεμβρίου 2017
ώρα έναρξης 21:30μ.μ.
Γενική είσοδος 8 €
Κρατήσεις θέσεων : 6937 247 940
Ακατάλληλο κάτω των 15 ετών.

Αγ.Κυριακής 29, Χαλέπα – Χανιά
τηλ: 28210 45585
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook: Στούντιο "όξω νού"

Η ομάδα
Οι Drama Gang είναι μια νέα ερασιτεχνική ομάδα, που δημιουργήθηκε το 2015 απο ανθρώπους που αγαπάνε το θέατρο και το θεωρούν μέσο προόδου και δημιουργικής εξέλιξης, ατομικής και συλλογικής. Πρωτοεμφανίστηκαν στο χανιώτικο ερασιτεχνικό θέατρο τον Σεπτέμβριο του 2016, με το έργο του D.C. Jackson «Η Ρομαντική Μου Ιστορία». Αυτό είναι το δεύτερο έργο που παρουσιάζουν στο χανιώτικο κοινό.

«Μην απελπίζεστε! Πάντα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.
Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, όπως λέει και η Σκάρλετ Ο’ Χάρα! »

Pin It